miercuri, 3 noiembrie 2010

Lacatus nu a venit la Steaua ca sa stea o luna...

Steaua e din nou pe ultima suta!"daca nu castigam, vom avea sanse minime" spune Laca despre meciul cu olandezii. "Nu am venit sa antrenez Steaua pentru o luna ci sa iau titlul sau sa calific echipa in Champions League. Nu am de ce sa regret ca am venit la Steua si ca mi-am lasat familia in Spania. Nu e usor sa stai departe de familie, dar eu imi doresc sa am rezultate cu Steaua." a mai adaugat antrenorul Stelei.

Bayern a venit la Cluj cu doar 15 jucători!

Campioana Germaniei a ajuns ieri la Cluj pentru meciul cu CFR din grupa E a Ligii Campionilor. Decimaţi de accidentări, nemţii au un lot de doar 15 fotbalişti.
Campioana Germaniei s-a cazat la hotelul Opera Plaza, unde a ocupat 60 din cele 64 de camere. Lipsesc vedetele Franck Ribery, Arjen Robben, Miroslav Klose, Ivica Olic, Diego Contento sau Mark van Bommel, accidentaţi, în timp ce Holger Badstuber este incert.

Mario Gomez: „I-am subestimat pe cei de la CFR”

„Am văzut că dacă nu suntem total concentraţi, orice echipă poate fi periculoasă”, a precizat fundaşul Phillip Lahm, potrivit site-ului oficial al clubului german.
Atacantul Mario Gomez (foto stânga), cel care a înscris golul victoriei pentru Bayern în meciul de la Munchen, a recunoscut că echipa sa a subestimat campioana României. “CFR Cluj este o echipă pe care am subestimat-o. Oricum, mergem la Cluj să câştigăm”, a punctat atacantul.

Partida CFR Cluj – Bayern Munchen va avea loc in aceasta seară, de la ora 21.45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

12.000 bilete vândute la meciul CFR Cluj - Bayern Munchen pana ieri...

Numărul biletelor vândute la meciul de mâine seară dintre CFR Cluj şi Bayern Munchen, din grupele Ligii Campionilor, ajunge în acest moment la aproximativ 12.000, potrivit ofiţerului de presă Tudor Pop. 
Pe lângă acestea s-au mai vândut 3.000 de pachete de bilete la meciurile de acasă ale CFR în Champions League, scoase la vânzare înainte de începerea competiţiei. De menţionat, la primul meci din grupe disputat de CFR Cluj acasă, cel împotriva FC Basel, numărul biletelor vândute a fost sub 10.000.
Pop a precizat că încă există bilete la toate sectoarele, mai puţin la peluze. Biletele la tribune costă între 200 şi 450 de lei.
Meciul dintre CFR Cluj şi Bayern Munchen are loc pe stadionul din Gruia, mâine seară la ora 21.45. Stadionul are 23.500 de locuri, dintre care la meciuri pot fi ocupate până la 21.000 de locuri.

Revine Gabi Muresan

Gabriel Mureşan, revenit după o accidentare şi Sforzini au fost incluşi de antrenorul Sorin Cârţu în lotul pentru meciul de mâine cu Bayern Munchen, ambii nefăcând parte din lotul deplasat acum două săptămâni în Germania.
Jucătorii CFR-ului efectuează la această oră antrenamentul oficial pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Primele 15 minute ale antrenamentului au fost deschise presei.La antrenamentul de astăzi este prezent şi fostul atacant al echipei clujene, Adrian Anca.Spre deosebire de lotul din manşa tur, din lot nu fac parte Kivuvu şi Veloso.Cei 19 jucători convocaţi de tehnicianul CFR-ului sunt:Stăncioiu, Nuno Claro – portari; Panin, Tony, Rada, Cadu, Alcantara, Piccolo, Edimar – fundaşi; Tomas Costa, De Zerbi, Bastos, Emil Dică, Culio, Gabriel Mureşan, Hora – mijlocaşi; Traore, Bjelanovic, Sforzini – atacanţi.
Meciul dintre CFR Cluj şi Bayern Munchen se va disputa mâine de la pora 21.45, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Tiriac vine-n Gruia

Cunoscutul om de afaceri vrea să vadă pe viu meciul din Gruia.
Unul dintre cei mai bogaţi români (chiar cel mai avut, potrivit revistei Capital), Ion Ţiriac, a rezervat o lojă a stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" pentru meciul de miercuri seara. Ţiriac va vedea meciul împreună cu un grup de parteneri de afaceri din Germania, care vor sosi la Cluj chiar în ziua meciului, cu un avion privat.
CFR va întâlni miercuri, de la 21.45, pe Bayern Munchen, în etapa a patra a Ligii Campionilor.