joi, 4 noiembrie 2010

Steaua e pregatita pentru victorie

"Steaua e cea mai mare echipă din România! Câştigăm cu Utrecht şi vom trece de perioada proastă", spunea aseara Geraldo, raspunzand astfel si la criticile lui JiJi. Steaua va întâlni azi, de la 22.05, acasă, formaţia FC Utrecht, partidă contând pentru etapa a patra a grupei K a Ligii Europa. Forma slaba a stelistilor in ultimele meciuri nu prea ne da incredere in ceea ce va urma, dar hai sa-l ascultam pe Alves si sa credem ca Steaua poate sa bata o echipa tanara, ambitioasa, optimista si nu in ultimul rand politicoasa dupa declaratiile din conferinta de presa a batavilor in care varful Mertens a adus in discutie ospitalitatea cu care au fost primiti in Romania. Pai trebuie sa scoatem acest aspect in evidenta, ca doar de' speculam si noi momentele acestea cu care rar ne mai intalnim.
Lacatus pregateste INCA o noua formula de start dupa esecul de la Bistrita impotriva Gloriei, fiind cea de-a treia formula schimbata radical in ultimele meciuri pe care Steaua le-a disputat atat in campionat cat si in Liga Europa, practic intr-o saptamana. Cinci dintre fotbaliştii care au jucat în partida de la Bistriţa au dispărut din „11"-le care va intra pe teren împotriva lui Utrecht. Galamaz, Brandan, Laurenţiu Marinescu şi Bilaşco nu au drept de joc în Europa, iar Szekely şi-a pierdut locul în favoarea lui Tănase, care a stat contra Gloriei, din cauza unei suspendări.
Eu zic sa uitam de toate criticele, sa ne mobilizam, sa ne concentram si sa credem ca putem bate o echipa care pana la urma vine sa joace in Ghencea in fata Stelei, cea mai titrata echipa a Romaniei.

cfr 0-4 BAYERN...

N-a jucat rau cfr, a jucat BAYERN-ul extraordinar de bine...sa fim seriosi! Macar cand joci acasa cu o echipa intr-adevar super cunoscuta in lume, dar decimata de accidentari, trebuie sa iei atitudine, trebuie sa joci, sa ai posesie, sa ataci, sa ameninti poarta adversarilor; era singura sansa ca sa iesim de pe teren cu capul sus si poate aplaudati de suporteri, asa cum se intampla la Cluj nu cu prea multa vreme in urma. Da! Este cel mai drastic esec al echipelor romanesti din Liga dar asa se-ntampla cand numai un singur jucator (Super Mario) sa coste cat intraga echipa a ardelenilor, nu mai vorbim despre Bastian care si el valoreaza acolo, pe la 35, poate chiar 40 milioane de euro.