luni, 29 noiembrie 2010

Titlul din nou in provincie

Echipele din Bucuresti nu mai sunt de mult timp angrenate in bataia pentru titlu...Tot echipele din provincie sunt la putere.Au fost pe rand Cfr Cluj, Unirea Urziceni, iar acum Otelul Galati, Timisoara si Vaslui; aici se va decide campionatul as spune. Nu vad nicio echipa din capitala sa revina devansandu-le pe cele 3.
A fost o atmosfera frumoasa aseara in Ghencea, cu toate ca a fost o vreme ploioasa si rece. Cred ca suporterii au venit in numar destul de mare comparativ cu etapele trecute ( aproximativ 12000 de oameni) datorita lui MM Stoica si pentru asta sunt increzator intr-o oarecare revenire a Stelei dar repet, nu o revenire spectaculoasa. Un loc 3 deja este o realizare pentru stelisti. Poate la anul sa se gandeasca la titlu, dupa ce se mai face ordine la club.


Clujenii au plecat multumiti cu 1 punct din Ghencea, chiar daca dupa egalarea la 2 au avut sansa sa plece cu toate cele 3 puncte. E adevarat ca si la scorul de 2-1, Stancu a mai avut o ocazie mare si Steaua se putea desprinde la 3-1. Atunci era meciul inchis. Pana la urma parerea mea este ca rezultatul este echitabil pentru ambele echipe chiar daca s-a jucat in Ghencea si conducerea nu se multumeste cu atat.
Din nou vreau sa-l remarc pe Bogdan Stancu care stie sa faca difrenta si te lasa cu impresia ca el poate sa castige un meci de unul singur; probabil este singurul jucator din Liga 1 care poate sa traga echipa dupa el. MM a reusit sa-l convinga pe JiJi sa plateasca restantele salariale si sa ii mobilizeze pe jucatorii stelisti. Nu indeajuns insa pentru o victorie, dar eu remarc o schimbare in bine a echipei; incet incet, Steua o sa joace din ce in ce mai bine si o sa inceapa sa castige meciuri in serie.
Steaua termina turul pe locul 6 cu 26 de puncte la o distanta de 10 puncte de liderul Otelul, 7 de Timisoara si 5 de Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu